Νέα Συνεργασία | Joel Corry, MK & Rita Ora – Drinkin’

Νέα Συνεργασία | Joel Corry, MK & Rita Ora – Drinkin’

 • Η Rita Ora συνεργάζεται με τους Joel Corry και MK για το νέο, dance single “Drinkin'”!
  Μετά από διάφορες αναρτήσεις ότι κάτι ιδιαίτερο θα συνέβαινε, η Rita Ora και ο Joel Corry ανακοίνωσαν τώρα μια συνεργασία με τον MK που ονομάζεται “Drinkin”.

  Ανακοινώνοντας τα συναρπαστικά νέα στο Instagram, ο Joel και η Rita μοιράστηκαν ένα video όπου αποκάλυψαν το όνομα του νέου single και ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 25 Αυγούστου. Λίγες μέρες αργότερα, το τρίο κυκλοφόρησε το νέο τους τραγούδι, μαζί με το video του visualiser, το οποίο περιλαμβάνει πλάνα από την εμφάνισή τους στο Ibiza Rocks.

  Το τραγούδι αποτελεί sample του “All Night” του Chance The Rapper και σύμφωνα με τον Joel είναι το “τέλος του καλοκαιριού του 2023 που χρειαζόμασταν”.

  Μιλώντας για το τραγούδι είπε: “Μόλις έπαιξα για πρώτη φορά το δείγμα του ‘All Night’, ένιωσα αμέσως σαν ένα χτύπημα και η συνεργασία με τον MK είναι ένα όνειρο για μένα. Είμαι μεγάλος θαυμαστής εδώ και χρόνια και αυτός ήταν τεράστια έμπνευση για μένα σε όλη την καριέρα μου.”

  “Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απίστευτη Rita Ora που έβαλε τα φωνητικά. Ήμασταν φίλοι για λίγο καιρό και περιμέναμε τον σωστό δρόμο για να συνεργαστούμε. Το ‘Drinkin’ μοιάζει ακριβώς έτσι!”