Νέο Music Video | David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait

Νέο Music Video | David Guetta & OneRepublic – I Don’t Wanna Wait

  • Λίγες ημέρες μετά από την κυκλοφορία της συνεργασίας τους για το “I Don’t Wanna Wait”, ο David Guetta κι οι OneRepublic έδωσαν στη δημοσιότητα το music video του. Βασισμένο στον “ανεβαστικό” ρυθμό του, το video μας δείχνει πλάνα του Guetta και του Tedder να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή σε μεγαλούπολη, όπου τα φώτα κι ενέργεια της πόλης δημιουργούν μια άκρως ζηλευτή ατμόσφαιρα.

    Μόλις τον περασμένο μήνα, ο David Guetta έκανε πρεμιέρα με το επερχόμενο τραγούδι του “I Don’t Wanna Wait” με τους OneRepublic και τώρα, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του τραγουδιού, μοιράστηκε ένα video από τα παρασκήνια.

    Στο video, ο DJ που πρόσφατα υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί με την κοπέλα του Jessica Ledon, φαίνεται να συνεργάζεται με τους OneRepublic σε ένα στούντιο για το νέο τους τραγούδι. Στα πλάνα, ο Guetta εργάζεται σε φορητό υπολογιστή, ενώ ο τραγουδιστής Ryan Tedder φαίνεται να τραγουδά σε ένα μικρόφωνο. Στη συνέχεια, ο David παίζει μερικές νότες σε πλήκτρα για να τις ακούσει η μπάντα, πριν συμμετάσχει ο Ryan.

    Αυτό το video έρχεται μόλις μια εβδομάδα και λίγο αφότου ο David Guetta παρουσίασε το νέο του τραγούδι με τον Ryan Tedder στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι. Το τεράστιο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής είναι το ίδιο φεστιβάλ που ο

    Γάλλος DJ έκανε πρεμιέρα την τεράστια επιτυχία του “Baby Don’t Hurt Me” με την Anne-Marie και τον Coi Leray το 2023.