Νέο Music Video | Tate McRae – exes

Νέο Music Video | Tate McRae – exes

  • Πως ακολουθείς μια μεγάλη επιτυχία όπως το “Greedy”, το οποίο έχει περάσει εννέα ημέρες στο No.1 του Top 50 παγκόσμιου chart του Spotify;

    Αν είσαι η Tate McRae, γράφετε το εξίσου εκρηκτικό“Exes”, με ένα ρεφρέν που είναι αρκετά ελκυστικό για να προσφέρει το ίδιο είδος επιτυχίας. Γραμμένο με τον pop maestro Ryan Tedder, το “Exes” έρχεται ως το δεύτερο single από το επερχόμενο album της McRae, “Think Later”. Ως προοίμιο για το album, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου το “Exes” είναι ένας ύμνος για αυτούς που δεν απολογούνται, ακόμα κι αν αυτές οι τάσεις μπορεί να γίνουν καταστροφικές.

    “Αυτό το τραγούδι ήταν κάπως σαν το τελευταίο Hail Mary του album, και το γράψαμε σαν, δεν σε κοροϊδεύω, σε 30 λεπτά, και ηχογραφήσαμε και παράγαμε όλο το έργο μέσα σε 90 λεπτά”, λέει η McRae. “Βασικά ήταν μόνο οι τελευταίες σκέψεις που είχα στο μυαλό μου για το album”.

    Το bouncy pop τραγούδι είναι πιασάρικο και χωρίς συστολές. Η 20χρονη τραγουδίστρια λέει ότι το “Exes”, όπως και το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής της, είναι μια συγχώνευση πολλών προσωπικών εμπειριών, μερικές από αυτές υπερβολικές ή δραματοποιημένες προς το ενδιαφέρον μιας τεράστιας επιτυχίας.