Φεστιβάλ Φέγγαρος 1η, 2η & 3η Αυγούστου 2024

Φεστιβάλ Φέγγαρος την 1η, 2η & 3η Αυγούστου 2024

 • Το Fengaros Festival επιστρέφει στο παραδοσιακό χωριό του Κάτω Δρυ για την 12η και μεγαλύτερη έκδοσή του παρουσιάζοντας μουσική από όλο τον κόσμο. Τρεις μερες, τέσσερις σκηνές, περισσότερες από 60 συναυλίες και DJ sets - η φετινή διοργάνωση υπόσχεται την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής στο νησί.

  Fengaros Festival x CUPRA - Official Spotify Playlist

  Ανεβάζοντας τον πήχη, οι σκηνές του φεστιβάλ θα φιλοξενήσουν καλλιτέχνες από 3 ηπείρους μαζί την αφρόκρεμα της κυπριακής μουσικής σκηνής να έχει όπως και κάθε χρόνο την τιμητική της. Η μαγευτική Alice Phoebe Lou, ο ανατρεπτικός Έλληνας ράπερ Anser και οι Tamikrest με ήχους από την έρημο του Azawad θα εμφανιστούν ως headliners στο Field Stage. Οι Koza Mostra θα υψώσουν τέμπο με βαλκανικούς ρυθμούς, ο Monsieur Minimal θα μας μεταφέρει στα 80s ενώ οι περιζήτητοι Tterlikkas x Fuzz Bus θα επιστρέψουν ‘έξω που τα νερά τους’ αυτή τη φορά στην μεγάλη σκηνή του φεστιβάλ.

  Η υπέροχη Melentini με τη μπάντα της, η Γαλλίδα Citron Sucré, οι κινηματογραφικοί Electric Litany από το Λονδίνο και ο συναρπαστικός Faizal Mostrixx από την Ουγκάντα, μαζί με Κύπριους όπως Δημήτρη Μεσημέρη και Alejjos, θα φωτίσουν το πολυαγαπημένο Village Stage, ανάμεσα σε πολλά άλλα. Το ανανεωμένο CUPRA Museum θα γεμίσει για ακόμα μια φορά με πειραματικούς και όχι μόνο ήχους, ενώ το Carlsberg Beer Garden θα υποδεχτεί το πιο δυναμικό του DJ lineup μέχρι σήμερα.

  Έναρξη προπώλησης: 20 Μαΐου

  Instagram / Facebook / //www.tiktok.com/@fengaros">TikTok

  Ακολουθόντας τη σειρά εργαστηρίων του Fengaros Music Village (25-30 Ιουλίου), το Fengaros Festival μας υπόσχεται την απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία στη μεγαλύτερη γιορτή της μουσικής του νησιού.

  Organiser: Louvana Records
  Platinum Sponsor: CUPRA | Official Beer: Carlsberg

  CYPRIA 2024: Deputy Ministry of Culture
  Supporters: LLPO Law Firm, EU Representation in Cyprus, EU20, Community Council of Kato Drys