Νέα Συνεργασία & Music Video | Ed Sheeran feat. Lil Baby – 2step

Νέα Συνεργασία & Music Video | Ed Sheeran feat. Lil Baby – 2step

  • Ο Ed Sheeran κι ο Lil Baby βρέθηκαν στο Κίεβο για τα γυρίσματα του music video του single “2step”!

    “Γυρίσαμε το video του ‘2step’ πέρυσι στο Κίεβο και παρόλο που ήταν η πρώτη μου φορά εκεί, γρήγορα λάτρεψα τους ανθρώπους και το μέρος. Δεν υπήρχε κανένα σημάδι της φρίκης που επρόκειτο να έρθει στην Ουκρανία και η καρδιά μου είναι σε όλους εκεί. Το video κυκλοφορεί την Παρασκευή και τα έσοδα από τα views στο YouTube θα διατεθούν στην προσφυγή του DEC για την Ουκρανία x”

    Με αυτά τα λόγια, λίγες ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του video, ο Ed Sheeran μάς έκανε μία εισαγωγή με τα συναισθήματά του για το Κίεβο και την Ουκρανία εν γένει να είναι η βασική θεματικής της. Στις 22 Απριλίου τελικά το “2step”, που για χάρη του οποίου ο Βρετανός star της μουσικής βιομηχανίας ένωσε τις δυνάμεις του με τον Αμερικανό rapper, Lil Baby, απέκτησε το δικό του music video.

    Μπορεί να “έσκασε” ξαφνικά αυτή η οπτικοποίηση και σαν τραγική ειρωνεία αποτυπώνονται στις οθόνες μας πλάνα με το Κίεβο να είναι γεμάτο από μία ακαταμάχητη ρουτίνα, ανθρώπους με ενέργεια για ζωή και δίχως πόλεμο. Το video “σαν από μηχανής θεός” έρχεται να μας θυμίσει πως η ζωή δεν σταματά ποτέ κι η μουσική είναι πάντα εδώ για να βοηθήσει με τον δικό της τρόπο.