Νέα Συνεργασία | Rita Ora feat. Fatboy Slim – Praising You

Νέα Συνεργασία | Rita Ora feat. Fatboy Slim – Praising You

 • Η Rita Ora δεν χάνει σχεδόν καθόλου χρόνο για να ξεκινήσει την καμπάνια του ολοκαίνουριου album της “You & I”. Η τρίτη ολοκληρωμένη, δισκογραφική προσπάθεια της έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου ενώ ταυτόχρονα με αυτή την ανακοίνωση “ξεκλείδωσε” και το ολοκαίνουριο single της με τίτλο “Praising You” λίγες ώρες αργότερα.

  Χτισμένο γύρω από ένα sample του κλασικού smash του Fatboy Slim, “Praise You” του 1998, στο τραγούδι ο μεγάλος DJ και μουσικός παραγωγός χαρακτηρίζεται ως feature.

  Μιλώντας για την κυκλοφορία αυτή, η Ora δήλωσε: “Το να πάρω όχι μόνο τη σφραγίδα με την έγκριση του Norman (Fatboy Slim), αλλά και να συνεργαστώ μαζί του και να αποτίσω φόρο τιμής σε ένα τόσο μεγάλο τραγούδι από την παιδική μου ηλικία ήταν πραγματικά μια σουρεαλιστική εμπειρία. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον καθένα, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία, είναι να επαινείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να γιορτάζεις πραγματικά αυτές τις σχέσεις. Είναι απίστευτη η τιμή που μου δίνεται να δώσω νέα πνοή στο τραγούδι και να το ξανασυστήσουμε σε μια εντελώς νέα γενιά”.

  Μιλώντας για το rework, ο Norman (Fatboy Slim) πρόσθεσε: «Από μια τυχαία συνάντηση αργά ένα βράδυ

  στο Naughty Corner στο Glastonbury, μια φιλία και μια συνεργασία μεγάλωσε που στα χαρτιά μπορεί να φαίνεται απίθανη. Ωστόσο, εδώ είναι, και έχει τη δική του ζωή!».

  Το επίσημο video του τραγουδιού, σκηνοθέτησε ο βραβευμένος με Oscar και σύζυγος της Ora, Taika Waititi.