Νέο Music Video | Calvin Harris & Ellie Goulding – Miracle

Νέο Music Video | Calvin Harris & Ellie Goulding – Miracle

 • Ένα από τα πιο εντυπωσιακά music videos είδε το φως της δημοσιότητας στις 24 Μαρτίου κι αυτό αφορά στο πρόσφατο single του Calvin Harris σε συνεργασία με την Ellie Goulding. Το “Miracle” έγινε η αφορμή για να αποκαλυφθεί μπροστά μας πράγματι ένα θαύμα μιας και τα special effects δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα άξιο παρακολούθησης.

  To “Miracle” είναι ένα trance banger, το οποίο μας θυμίζει έναν κλασικό Calvin Harris αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο. Η φωνή της Ellie Goulding για μία ακόμη φορά απογειώνει το track και σου δημιουργεί μία αίσθηση απόλυτης ευφορίας με τους στίχους να μιλάνε για συναισθήματα αγάπης που όταν τα νιώσουμε είναι σαν ένα θαύμα.

  Ο Calvin Harris με την Ellie Goulding είναι μία από τις επιτυχημένες συνεργασίες, καθώς το “I Need Your Love” και το “Outside” μαζί έχουν ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια streams μέχρι σήμερα. Μετά από 11 χρόνια, συναντήθηκαν για 3η φορά και το αποτέλεσμα είναι το “Miracle”. Το επίσημο video για το τραγούδι έχει γυριστεί στο Λονδίνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του μήνα. Παράλληλα, ο Calvin Harris θα κάνει μία μοναδική εμφάνιση στο απόλυτο φεστιβάλ Coachella που γίνεται τον Απρίλιο.

   

   

  Πηγή: https://www.soundarts.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-music-video-calvin-harris-ellie-goulding-miracle/