Νέο Music Video | Dua Lipa – Illusion

Νέο Music Video | Dua Lipa – Illusion

  • Η Dua Lipa κυκλοφόρησε το τελευταίο της single από το πολυαναμενόμενο τρίτο studio album της, “Radical Optimism”. Το “Illusion” έρχεται με ένα music video σε σκηνοθεσία του Tanu Muino που γυρίστηκε στο Piscina Municipal de Montjuïc στη Βαρκελώνη.

    Η πισίνα στο clip του “Illusion” ήταν επίσης το μέρος όπου γυρίστηκε του video του “Slow” της Kylie Minogue το 2003. Το clip του Muino κορυφώνεται όταν η Lipa σκαρφαλώνει σε μια κατασκευή εμπνευσμένη από τους παραδοσιακούς καταλανικούς πύργους, που ονομάζονται castells.

    Η Lipa συνέγραψε το “Illusion” με τους Caroline Ailin, Danny L Harle, Tobias Jesso Jr. και Kevin Parker (Tame Impala), οι οποίοι συνεισφέρουν σε όλο το album. Το single είναι μια συμπαραγωγή των Harle και Parker.

    «Το ‘Illusion’ ήταν το πρώτο τραγούδι που δουλέψαμε μαζί με τους Caroline, Danny, Tobias, Kevin και πραγματικά έσπασε τον πάγο για το δίσκο», είπε η Lipa σε ένα δελτίο τύπου. «Έχει να κάνει με το να ξέρεις σε τι βάζεις τον εαυτό σου, αλλά να παραμένεις σε αυτό όπως και να ‘χει. Το αστείο γυρίζει πάνω τους, είναι διασκεδαστικό να παίζεις κάποιον στο δικό του παιχνίδι γιατί τελικά δεν θα πέσεις για μια ψευδαίσθηση».

    Το “Illusion” ακολουθεί τα singles του “Radical Optimism”, “Hudini” και “Training Season”. To album κυκλοφορεί στις 3 Μαΐου και θα αποτελείται από 11 τραγούδια συνολικά. Ακολουθεί το “Future Nostalgia” του 2020.