Νέο Music Video | Eminem – Houdini

Νέο Music Video | Eminem – Houdini

  • Το “The Death of Slim Shady” πλησιάζει καθώς ο Eminem κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “Houdini”, ένα single με στόχο να εξαφανίσει την “καριέρα του”.

    Τον Απρίλιο, μετά από μια εμφάνιση στο NFL Draft του 2024 στο Ντιτρόιτ, ο Eminem ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο νέο του album, το πρώτο του μετά το Music to Be Murdered By του 2020, θα φέρει τον τίτλο “The Death of Slim Shady (Coup de Grace)”.

    Ο Eminem συνέχισε να υπόσχεται να σκοτώσει για να σβήσει το alter ego του, που έγινε δημοφιλές από το “The Slim Shady” LP του 1999, με μια ψευδή, αληθινή παράσταση εγκλήματος για τον θάνατο του χαρακτήρα του, και ακολούθησε ένα πραγματικό μοιρολόγι που δημοσιεύτηκε στο Detroit Free Press νωρίτερα αυτό το μήνα.

    “Οι θαυμαστές ‘δεν θα ξεχάσουν ποτέ’ τον αμφιλεγόμενο ράπερ”, ανέφερε το μοιρολόγι, το οποίο είχε τον τίτλο “Slim Shady Made Lasting Impressions”.

    “Ένα προϊόν από το Ντιτρόιτ που ξεκίνησε την καριέρα του εκεί ως αδίστακτος σπλίντερ στην ακμάζουσα underground rap σκηνή από τα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Shady έγινε γνωστός για πρώτη φορά το 1999 με το ντεμπούτο του παιχνιδιάρικα διαταραγμένου single του “My Name Is”, το οποίο μαζί με το μοναδικά εντυπωσιακό video του εξέθεσε τον νεαρό καλλιτέχνη και τους στίχους του σε ένα ευρύτερο κοινό”, έγραφε το ψεύτικο obit. “Τελικά, τα ίδια τα πράγματα που φαινόταν ότι ήταν τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε έγιναν τηλεκάρτες που καθόριζαν μια ύπαρξη που μπορούσε να φτάσει μόνο σε ένα ξαφνικό και φρικτό τέλος”.