Νέο Music Video | Evangelia – Aphrodite

Νέο Music Video | Evangelia – Aphrodite

 • Μετά την διπλά πλατινένια επιτυχία “Fotiá”, του ντουέτου της με την Ελένη Φουρέιρα, το οποίο έχει φτάσει στο #2 του Airplay στη χώρα μας και οι δυο superstars μας έχουν χαρίσει μια μοναδική εμφάνιση στο MAD WALK 2021, η Evangelía συνεργάστηκε για μία ακόμη φορά με τον παραγωγό Stolar (Demi Lovato, Selena Gomez), τον Jordan Palmer (Carly Rae Japsen), τον Jbach (Jason Derulo) και τον υποψήφιο για βραβείο Grammy δημιουργό Jesse St. John (Lizzo – ‘Truth Hurts’) στην νέα της dance επιτυχία “Aphrodite”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music.

  Το “Aphrodite” έρχεται να μας μαγέψει με τον signature ήχο της Evangelía, ο οποίος συνδυάζει την μοντέρνα pop μουσική με τα παραδοσιακά ελληνικά στοιχεία. Το “Aphrodite” μας βάζει αμέσως να χορέψουμε στους ρυθμούς της Evangelía με το επίσημο video του που συνδυάζει την μοναδική αισθητική της με το ελληνικό στοιχείο σε μία πιο μοντέρνα και ξεχωριστή της εμφάνιση.

  Την περίοδο αυτή, η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και στιχουργός Evangelía έχει κάνει τα Παρασκευοσάββατα μας ξεχωριστά στο νυχτερινό κέντρο TEATRO, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκης Ρούβα. Μετά τη ξεχωριστή επιτυχία των τραγουδιών της “Páme Páme”, “Fotiá” και “Onira” πλέον είναι σίγουρο πως η Evangelía ήρθε για να μείνει.

   

   

  Πηγή: https://www.soundarts.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-music-video-evangelia-aphrodite/