Νέο Music Video | 정국 (Jung Kook) & Usher – Standing Next to You

Νέο Music Video | 정국 (Jung Kook) & Usher – Standing Next to You

  • Ο Jung Kook των BTS αποκάλυψε ένα συνεργατικό performance video με τον Usher για το remix του single “Standing Next to You”. Στο στυλιζαρισμένο clip, το ζευγάρι συνεργάζεται για μια εντυπωσιακά χορογραφημένη παράσταση μαζί με μια ομάδα χορευτών.

    Το δίδυμο είχε προηγουμένως παρουσιάσει το video με ένα clip στο TikTok όπου οι δυο τους δίνουν ραντεβού σε μια αποθήκη και ξεσπούν σε συγχρονισμένη χορογραφία όταν το signle του Usher από το 2004 “Yeah!” αρχίζει να παίζει. Ο Jung Kook πρόσθεσε το hashtag #StayTuned στην ανάρτηση, υπονοώντας περισσότερα στο μέλλον.

    Ο Jung Kook κυκλοφόρησε το remix του πρόσφατου single”Standing Next to You” με τον Usher νωρίτερα αυτό το μήνα. Η νέα έκδοση του επιτυχημένου single βλέπει το ζευγάρι να μοιράζεται τα φωνητικά ως ντουέτο.

    Το “Standing Next to You” είναι ένα από τα 11 τραγούδια στο ντεμπούτο solo album του Jung Kook “Golden”, το οποίο ήδη περιλαμβάνει τους Ed SheeranShawn Mendes και Major Lazer ως τραγουδοποιούς και παραγωγούς. Το album, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα, περιλαμβάνει επίσης τη Latto στο “Seven”, τον Jack Harlow στο “3D”, τους Major Lazer στο “Closer to You” και τον DJ Snake στο “Please Don’t Change”. Όπως το “Standing Next to You”, το “3D” έχει ένα δικό του remix με τον Justin Timberlake.