Νέο Music Video | Meghan Trainor – Made You Look

Νέο Music Video | Meghan Trainor – Made You Look

 • Η Meghan Trainor παρουσιάζει το music video για το νέο της single “Made You Look”!

  Στις 21 Οκτωβρίου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Meghan Trainor, κυκλοφόρησε το πέμπτο κατά σειρά studio album της, με τίτλο “Takin’ It Back” σε παραγωγή της ίδιας και των Stint και Frederico Vinder. Συνολικά 16 νέες δημιουργίες έδωσε στη δημοσιότητα η επιτυχημένη καλλιτέχνης μέσω της Epic Records και με σκοπό την προώθηση ολόκληρου του εγχειρήματος περί τα τέλη του Ιούνη ακούσαμε το lead single “Bad For Me”.

  Ανήμερα της πρεμιέρας του δίσκου, η Trainor ανακοίνωσε πως το single “Made You Look” θα αποτελεί το δεύτερο επίσημο τραγούδι του δίσκου. Αυτό αποτελεί μία εύπεπτη, pop δημιουργία, την οποία εμπνεύστηκε από τις ανασφάλειές της για την εικόνα του σώματος μετά την εγκυμοσύνη της και από μια άσκηση που ο θεραπευτής της ζήτησε να κάνει όπου θα κοιτούσε τον εαυτό της γυμνή για πέντε λεπτά.

  Το τραγούδι, λοιπόν, απέκτησε το δικό του music video κι η Trainor σχολίασε: “Ήξερα για αυτό το music video ότι ήθελα να έχει φωτεινά, διασκεδαστικά χρώματα. Αυτό είναι το στοιχείο μου, από πάντα, αλλά ήθελα να νιώθω σαν (μια) ανεβασμένη (έκδοση του ‘All About That) Bass’. 

   

   

  Πηγή https://www.soundarts.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-music-video-meghan-trainor-made-you-look/