Νέο Music Video | Miley Cyrus – Used To Be Young

Νέο Music Video | Miley Cyrus – Used To Be Young

  • Η Miley Cyrus ερμηνεύει το πιο ειλικρινές τραγούδι της των τελευταίων ετών!
    Για λίγο μπορούμε να μεταφερθούμε στο πιο οικείο μας περιβάλλον και να σκεφτούμε πόσες φορές έχουμε αναλογιστεί την εξέλιξή μας ως άνθρωποι και κυρίως σε αλληλεπίδραση με τους άλλους. Η Miley Cyrus κάνει τη δική της ενδοσκόπηση και με περίσσιο θάρρος μας “εκμυστηρεύεται” πως έχει αλλάξει. Οι έριδες στην προσωπική της ζωή και συμβάντα που δε γνωρίζουμε πιθανόν να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή της και στην αλλαγή των συναισθημάτων της.

    Το “Used To Be Young” είναι το τραγούδι που επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Παρά τους σπαρακτικούς και συναισθηματικά κατακερματισμένους στίχους της καθηλωτικής μπαλάντας, το τραγούδι -όπως λέει κι η ίδια- είναι αισιόδοξο. Συνδυάζοντας τη λύπη και τη χαρά σε λίγα μόλις λεπτά, η Cyrus μέσα από τη δική της ιστορία, η οποία τη θέλει να έχει γίνει μία ώριμη γυναίκα ενώ πριν από χρόνια απευθυνόταν σε παιδιά ως Hanna Montana, μάς κάνει να σκεφτούμε τη δική μας εξέλιξη.

    Το τραγούδι έχει δεχθεί ήδη αρκετό promo στα social media, με το κοινό να αδημονεί για την επίσημη πρεμιέρα του. Αυτή συνοδεύτηκε από το music video του, σε σκηνοθεσία των Jacob Bixenman και Brendan Walter.