Νέo Music Video | Sabrina Carpenter – Please Please Please

Νέo Music Video | Sabrina Carpenter – Please Please Please

  • Μετά την τεράστια επιτυχία του single της “Espresso”, η Sabrina Carpenter κυκλοφόρησε το νέο της single παραγωγής του Jack Antonoff με τίτλο “Please, Please, Please”, ένα τραγούδι που έγραψε από κοινού με τη συχνή συνεργάτιδά της Amy Allen από το επερχόμενο album της “Short n’ Sweet”.

    Το music video που σκηνοθετεί η Bardia Zeinali ξεκινά με την Carpenter να κάθεται σε ένα κελί, μόνο για να αντιληφθεί τον πραγματικό της φίλο Barry Keoghan καθώς τον οδηγούν στη φυλακή. Είναι εκεί για αυτόν καθώς τον αφήνουν έξω, και εμείς τους ακολουθούμε καθώς βοηθάει στις γελοιότητες του να απαγάγει έναν άνδρα και να ληστεύει μια τράπεζα. Ο κύκλος συνεχίζεται: Ο Keoghan συλλαμβάνεται και η Carpenter τον διώχνει, για να ολοκληρώσει, περνώντας τον με χειροπέδες σε μια καρέκλα και βάζοντας κολλητική ταινία στο στόμα του.

    Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η pop τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι το έκτο της album “Short n’ Sweet” θα φτάσει στις 23 Αυγούστου. “Αυτό το έργο είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα και [ελπίζω] να είναι κάτι ξεχωριστό και για σένα”, έγραψε στα social media με την ανακοίνωση.

    Μέχρι στιγμής, το “Espresso” ήταν η πρώτη της στιγμή μετά από 

    διαδοχικές εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο Coachella πριν από λίγους μήνες. Ήδη χαρακτηρίστηκε ως πρωτοπόρος για το Song of the Summer, με το “Espresso”, κάνοντας το ντεμπούτο του στο Νο.7 του Billboard Hot 100. Από τότε, διατηρείται στο top 10, φτάνοντας στο Νο.4.