Νέο Music Video | Taylor Swift feat. Post Malone – Fortnight

Νέο Music Video | Taylor Swift feat. Post Malone – Fortnight

  • Η βραβευμένη με Grammy star ανακοίνωσε  ότι το “Fortnight”, με τη συμμετοχή του Post Malone, θα είναι το πρώτο single από το νέο της album “The Tortured Poets Department”.

    “Ήμουν τόσο μεγάλη θαυμάστρια του Post λόγω των στίχων του, των μουσικών του πειραματισμών και εκείνων των μελωδιών που δημιουργεί που απλά κολλάνε στο μυαλό σου για πάντα”, έγραψε η Swift στο Instagram. “Έμαθα ότι η μαγεία ζωντανεύει από πρώτο χέρι όταν δουλέψαμε μαζί στο ‘Fortnight'”.

    Η Swift ανακοίνωσε επίσης ότι αυτή και ο Malone θα κυκλοφορούσαν ένα music video για το τραγούδι, την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του δίσκου. “Ειλικρινά ανυπομονώ να ακούσετε αυτό το τραγούδι στα μεσάνυχτα ΑΠΟΨΕ και να δείτε το video στις 8 μ.μ. ΑΥΡΙΟ”, έγραψε, δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της και του Malone.

    Λίγες ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του album της “The Tortured Poets Department”, η Taylor Swift δημοσίευσε το συνοδευτικό, ασπρόμαυρο music video για το “Fortnight”, το τραγούδι της με τον Post Malone, σε σκηνοθεσία της ίδιας. Το clip λαμβάνει χώρα σε διάφορα μέρη όπως ένα απόκοσμο εργαστήριο όπου ο ηθοποιός Ethan Hawke, κάνει ένα special guest υποδυόμενος έναν επιστήμονα με γυαλιά.