Νέο Music Video | The Beatles – I’m Only Sleeping

Νέο Music Video | The Beatles – I’m Only Sleeping

 • Οι Beatles αποκαλύπτουν το νέο music video κινουμένων σχεδίων για την επανέκδοση του “I’m Only Sleeping”!

  Έχοντας παρουσιαστεί μέσα από το θεμελιώδες album των Beatles του 1966, “Revolver”, το “I’m Only Sleeping” των Lennon-McCartney έλαβε ένα νέο επίσημο music video.

  Το video έχει σκηνοθετηθεί από τον Em Cooper και αποτελείται από 1.300 ελαιογραφίες των John LennonPaul McCartneyRingo Starr και George Harrison, με κάθε καρέ ξεχωριστά ζωγραφισμένο.

  Μοιράζοντας ένα απόσπασμα του video στις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο επίσημος λογαριασμός των Beatles στο Instagram ανέφερε για αυτό: “Απολαύστε την εξερεύνηση του καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Em Cooper του χώρου μεταξύ του ονείρου και της εγρήγορσης, στη νέα μίξη του 2022 του Giles Martin”.

  Το τραγούδι έχει γίνει remaster από τον Giles Martin, τον γιο του αείμνηστου παραγωγού των Beatles, George Martin. Επίσης, έχει δουλέψει και σε άλλα τραγούδια από το album “Revolver”, το οποίο έχει κυκλοφορήσει ως deluxe box set.

  Αυτό δεν είναι το πρώτο album που γίνεται remaster, με το άλμπουμ τους του 1967 “Sgt. Το Pepper’s Lonely Hearts Club Band” μέχρι το album του 1970 “Let It Be” που λαμβάνει επίσης ειδικές κυκλοφορίες.

   

   

  Πηγή: https://www.soundarts.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-music-video-the-beatles-im-only-sleeping/