Νέο Music Video | Tiësto – Lay Low

Νέο Music Video | Tiësto – Lay Low

  • Δείτε το music video του Tiësto για το νέο του single “Lay Low”! Ο Ολλανδός DJ και μουσικός παραγωγός, Tiësto, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο του single “Lay Low” και τώρα μάς δίνει την επιλογή να απολαύσουμε το music video του, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Daniel Priess. Μία ομάδα νέων ανθρώπων βρίσκονται στη μέση του κόσμου και απολαμβάνουν τη φύση και τη μουσική ενός από τους πιο καταξιωμένους DJs όλων των εποχών.

    Συνεχίζοντας να χτίζει προσδοκίες για το επερχόμενο album του, “Drive”, ενώ παράλληλα μεταφέρει τη δυναμική από το τεράστιο 2022, ο Tiësto δεν χάνει χρόνο και κυκλοφορεί μουσική τη νέα χρονιά. Ο Ολλανδός DJ υποσχέθηκε σε αυτό το νέο album να εξερευνήσει μια νέα κι ενδιαφέρουσα μουσική επικράτεια και να επικεντρωθεί στη house, και αυτό το νέο single σίγουρα τονίζει αυτή την ενέργεια.

    Το τραγούδι ανοίγει με έναν τεράστιο “τείχος” από γυναικείες φωνές που τραγουδούν “Lay low with the sun, Have a real time” πριν μπει το μπάσο και αναλάβει ένας άντρας τραγουδιστής. Η αντίθεση στις φωνές δημιουργεί μια μοναδική ενέργεια και επιτρέπει στην άνω γραμμή να ρέει, παίζοντας από τις δύο ξεχωριστές φωνές, τις οποίες ο παραγωγός χρησιμοποιεί τελικά δίπλα-δίπλα κατά τη διάρκειά του.

     

    Πηγή:https://www.soundarts.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-music-video-tiesto-lay-low/