Επιμορφωτικό Πρόγραμμα σε θέματα ευφυών συστημάτων και δικτύων διοργανώνει το Κέντρο Αριστείας «Κοίος»

Επιμορφωτικό Πρόγραμμα σε θέματα ευφυών συστημάτων και δικτύων διοργανώνει το Κέντρο Αριστείας «Κοίος»

  • Το Κέντρο Αριστείας για Έρευνα και Καινοτομία «Κοίος» του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Imperial College London, διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο,  «4th KIOS Graduate Training School on Intelligent Systems and Control» σε θέματα που αφορούν στον έλεγχο και την παρακολούθηση ευφυών συστημάτων και δικτύων.

    Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Οκτωβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου (Αίθουσες Β108 και 010) και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Zoom. Η παρακολούθηση των διαλέξεων (είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά) είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο, μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2022: https://www.kios.ucy.ac.cy/training-school/?page_id=1934

    Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ερευνητές/τριες, μεταπτυχιακούς/ές και διδακτορικούς φοιτητές/τριες και νέους/νέες επαγγελματίες από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι/ες επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σε θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η βελτιστοποίηση και ο έλεγχος συστημάτων και δικτύων.

    Οι κύριοι ομιλητές/τριες της φετινής διοργάνωσης θα είναι οι διακεκριμένοι Καθηγητές Karl H. Johansson (KTH Royal Institute of Technology, Σουηδία), Barbara Hammer (Bielefeld University, Γερμανία) και Constantine Dovrolis (Georgia Institute of Technology, ΗΠΑ).

    Πληροφορίες για το επιμορφωτικό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.kios.ucy.ac.cy/training-school/